Nits-konsertit siirtyvät vuoteen 2021 – yhtye palaa myös Turkuun
September 18th, 2020


 

Koronapandemian jatkumisen aiheuttamien matkustus- ja yleisötilaisuusrajoitusten takia jo kerran keväältä lokakuulle siirtyneet konsertit joudutaan siirtämään ensi vuodelle. Tampereen ja Helsingin konsertteihin ostetut liput käyvät ensi vuoden konsertteihin sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei ole sopiva, liput voi palauttaa sähköisesti tai postitse 31.10.2020 asti allaolevien ohjeiden mukaisesti

Uuteen ajankohtaan varmistui myös konsertti Turkuun, Logomon Teatro-saliin. Logomon liput tulevat myyntiin maanantaina 21.9.2020 klo 10.

Uudet konserttipäivät:

perjantai 24.9.2021 klo 20:00 TURKU Logomo Teatro-sali

lauantai 25.9.2021 klo 19:00  TAMPERE G Livelab

sunnuntai 26.9.2021 klo 18:00  HELSINKI Savoy-teatteri

Liput alkaen 45 euroa, ennakko: Turku ja Helsinki: Lippu.fi, Tampere: Tiketti.fi

Rakastettu hollantilaisyhtye NITS nähdään vielä kerran Suomessa legendaarisella kokoonpanollaan Henk Hofstede (laulu, kitara), Robert Jan Stips (koskettimet, laulu) ja Rob Kloet (rummut, lyömäoittimet). Mukana ovat tietysti myös lähes yhtä legendaariset ääni- ja valosuunnittelijat Paul ja Tom Telman. Taiderockyhtye Nits on ihastuttanut musiikkimaailmaa yli 40 vuoden ajan. Kiertueen konserteissa kuullaan paitsi materiaalia yhtyeen uudelta albumilta “Knot”, myös aimo annos yhtyeen pidetyimpiä lauluja kautta aikojen.

Savoy-teatterin lokakuun konserttiin jo ostetut ennakkoliput käyvät uudelle keikalle 2021 sellaisenaan. Mikäli uusi ajankohta ei ole sopiva, voit hakea lippurahojen palautuksen verkkolinkin kautta:

https://web.lippu.fi/palautus/

Liput voi myös palauttaa postitse.

Asiakkaat saavat lipun hinnan takaisin palauttamalla lipun yhteystietoineen ja tilinumeroineen postitse Lippupisteelle osoitteeseen:

Lippupiste Oy / ”NITS – Knot-konsertti” palautus

Kalevantie 2 (B-talo)

33100 Tampere

Ostetuista lipuista hyvitetään lipunhinta (ei palvelu- tai toimitusmaksuja).

Palautusten maksamisessa voi olla suuren määrän vuoksi viiveitä.

 

G-Livelabin lokakuun konserttiin jo ostetut ennakkoliput käyvät uudelle keikalle sellaisenaan. Voit myös halutessasi vaihtaa konserttilipun G Livelab Tampereen lahjakorttiin tai pyytää lipunpalautuksen. Lahjakortti- ja lipunpalautustapauksissa olethan yhteydessä meihin sähköpostitse:

info.tampere@livelaboratorio.fi 

Mikäli olet ostanut konserttilippusi Tiketti-palvelusta ja haluat rahanpalautuksen, pyydämme olemaan suoraan yhteydessä palveluntarjoajaan. Lisätiedot:

www.tiketti.fi

Already purchased tickets will be valid for the new date. You can also ask for a gift card code to compensate your ticket or ask for a refund. In case of gift card codes and refunds, please contact us via email: info.tampere@livelaboratorio.fi.

If you have purchased your tickets from Tiketti and need a refund, please contact Tiketti: www.tiketti.fi